Upravljajte svojim bolom uz NuroKor Lifetech.

Bilo da je hroničan ili akutni, bol nije nešto sa čime morate da živite. NuroKor Lifetech donosi efikasnu tehnologiju za upravljanje bolom svima sa ultra nosivim uređajima koji se neprimetno uklapaju u vaš život.

Da li će pomoći mom stanju?

Prirodno je da se zapitate da li će neki tretman biti uspešan u vašem slučaju - pogledajte naše priče o bolovima koje vas mogu dodatno informisati.

Sadržaj koji se može sažeti

Pomaže vašem telu da se obnovi, ali i da postane bolje.

Pružite svom telu potrebnu podršku i optimizujte svoj oporavak i rehabilitaciju pritiskom na dugme. Kad god vam zatreba. Gde god da ste.

Bilo da vas bole mišići od intenzivnog treninga, upaljen vam je zglob ili slomljena kost, naša tehnologija koja se može nositi utiče na prirodne procese u telu da optimizuje oporavak i rehabilitaciju i podstiče zarastanje.

Dostignite vrhunac svog učinka.

Period nakon vežbanja, je period kada se ostvaruju najveći dobici. To je kada vaši mišići, oštećeni tokom treninga, trčanja, fudbalske utakmice, počnu da se popravljaju kako bi bili jači nego ranije.

Terapeutske električne struje su istraživane u pogledu njihove prednosti za performanse dugi niz godina, a naša tehnologija to maksimalno koristi optimizujući oporavak tako da ostvarite najbolji napredak koji možete.

Sportisti širom sveta su otkrili da iskorištavanje svog oporavka može da im pruži veće rezultate u kraćem vremenskom periodu. Takođe im pomaže da se brže rehabilituju do pune kondicije kako bi se mogli vratiti sportu uvereni da mogu još jednom dati sve od sebe.

Oporavak. Rehabilitacija. Izlečenje.

Električne struje su neophodne za mnoge vitalne procese našeg tela. Kada smo povređeni ili umorni, ove električne struje mogu biti poremećene u njihovom uobičajenom načinu rada. Naša revolucionarna tehnologija radi na ovom principu, oponašajući prirodne signale tela kako bi mu pomogla da nastavi da funkcioniše kako treba.

VEOMA EFIKASNA.

Po vašoj meri.

Zdravlje i bol su problemi koji zahtevaju individualni pristup. Specijalizacija i personalizacija su ključ za najbolje rezultate u svim oblastima života - svaka brava ima drugačiji ključ, pa zašto koristiti isti tretman za svaku vrstu bola?

 • Preporučeno od strane 98% korisnika.

  Izvanredne kritike i neverovatne povratne informacije kupaca.

 • Bez tragova medikamenatar.

  Nema rizika od pospanosti ili interakcije sa drugim lekovima.

 • Personalizovano za vas.

  Izaberite intenzitet i program tretmana koji vam odgovara.

 • Prenosiv i prilagodljiv.

  Upravljanje bolovima sa aparatom koji staje u vaš džep i prenosiv je.