Mibody FAQ

Vaš uređaj se ne puni?

Proverite da li je USB kabl čvrsto povezan.

Vaš uređaj se ne uključuje?

Proverite da li je uređaj potpuno napunjen. Uverite se da pritisnete i držite dugme za napajanje dok se mibody ne uključi.

Zašto nema zidnog utikača?

Uz mibody uređaj dolazi USB kabl. Ovo se može priključiti na bilo koji računar ili stanicu/utikač za punjenje kako bi se uređaj napunio.

Uređaj se isključuje nakon samo 20 minuta?

Uređaj mibody je dizajniran da se isključi nakon 20 minuta upotrebe. Ovo je sigurnosna karakteristika. Možete lako ponovo uključiti uređaj za narednih 20 minuta tretmana, ali možda ćete želeti da promenite položaj jastučića pre nego što to uradite.

Kako mogu da znam da li je mibody potpuno napunjen?

LED lampica na uređaju će treptati dok se puni i biće stabilna kada se potpuno napuni.

Koliko dugo traje baterija?

Prosečno vreme korišćenja po punjenju je oko 3-6 sati u zavisnosti od intenziteta.

Koliko vremena je potrebno da se baterija napuni?

Bateriju ćete moći da napunite za manje od jednog sata.

Koliki je vek trajanja baterije?

Mibody baterija je pokrivena garancijom od 1 godine.

Gde da postavim jastučiće?

Kao početnu tačku, postavite jastučiće preko ili oko područja bola. Uverite se da držite 20-50 mm između jastučića. Isprobajte različite pozicije da biste pronašli ono što vam najbolje odgovara.

Koliko često treba da menjam jastučiće?

Jastučići su dizajnirani da traju 30-60 aplikacija.

Na koji način da čuvam jastučiće nakon upotrebe?

Uverite se da je uređaj isključen. Uklonite jastučiće nakon upotrebe polako i pažljivo mokrim vrhovima prstiju. Nanesite nekoliko kapi vode na crnu stranu jastučića i navlažite površinu. Vratite plastičnu foliju na jastučić kako biste ga sačuvali za sledeću upotrebu.

Jedan jastučić je jači od drugog?

Tokom upotrebe je normalno da se osećaju različiti intenziteti. Reakcija tela u određenim oblastima varira u zavisnosti od širokog spektra faktora i može se čak menjati iz dana u dan.

Nemam nikakav osećaj kada je uređaj uključen?

Proverite da li su jastučići elektroda čvrsto pričvršćeni za jedinicu. Kada odaberete željeni režim, brzo pritisnite i otpustite dugme + da biste pojačali intenzitet na željeni nivo.

Oslabljen osećaj ili je koža iritirana?

Zamenite jastučiće i postavite na različita mesta. Ne stavljajte jastučiće preko iritirane kože.

Ima li neželjenih efekata?

Bioelektričnost je prirodna za telo i deluje na izuzetno niskim nivoima. Za većinu ljudi, ako se koristi u skladu sa uputstvima i kontraindikacijama, mibody je bezbedan tretman sa vrlo malom incidencom bilo kakvih neželjenih efekata. U poređenju sa terapijom lekovima, uređaj ima vrlo malo neželjenih efekata. Mali procenat korisnika (otprilike 2-3%) može imati alergijsku reakciju na uloške. Prekomerna upotreba uređaja može dovesti do bolova. Postavljanje previsokog intenziteta će izazvati neugodnost.

Koliko brzo ću videti rezultate?

Rezultati zavise od mnogih faktora i individualni su, ali mnogi ljudi vrlo brzo osete boljitak. Vredi potrošiti vreme koristeći različite režime na uređaju da biste pronašli one koji vam najviše odgovaraju.

Mogu li bezbedno da koristim uređaj duže od 20 minuta?

Možete ga koristiti duže, ali predlažemo da redovno menjate položaj jatučića. Možda ćete želeti da proširite tretmane tokom dana. Lečenje korišćenjem PNS-a ili NMS-a duže vreme ili previsokim intenzitetom može izazvati bol.

Koji intenzitet treba da koristim?

Molimo podesite na nivo koji se udobno toleriše. Ako osetite bol nakon tretmana, koristite manji intenzitet za buduće tretmane.

Koju dodatnu opremu mogu da koristim sa mibodi?

Mibody se može uspešno koristiti sa KorBand i KorGlov, ali se ne može koristiti sa KorShoe.

Da li mogu da koristim uređaj ako imam pejsmejker ili bolujem od srčanog oboljenja?

Upotreba elektroterapije nije prikladna i NE bi trebalo da je koriste osobe sa srčanim pejsmejkerom, implantabilnim defibrilatorom ili bilo kojim drugim implantabilnim električnim uređajem kao što je kohlearni slušni uređaj. Niti je pogodan za bilo koga kod koga se sumnja ili dijagnostikuje srčano oboljenje, bolest srca ili srčani poremećaj.

Da li mogu da koristim uređaj ako bolujem od raka?

Upotreba elektroterapije možda nije prikladna za osobe sa rakom i treba je koristiti samo pod preporukom i striktnim uputstvima relevantnog medicinskog stručnjaka i doktora.