• UTEMELJENO U NAUCI. DOKAZANO U ŽIVOTU.

  Bioelektronska tehnologija je sledeći stub moderne medicine. Dok svi tražimo prirodnija i personalizovanija rešenja za upravljanje našim zdravljem i blagostanjem i uklapanje u naš način života, tehnologija će postati prva opcija za kojom posežemo.

 • TERAPIJSKE ELEKTRIČNE STRUJE.

  Terapijske električne struje ljudi su koristili vekovima, ali smo daleko od električnih jegulja.
  Razvijamo terapeutske električne struje i jedinstvene, ultra nosive uređaje da ih isporučimo, tako da se možete osećati bolje gde god da ste, kad god želite.

 • TERAPIJA PO VAŠOJ MERI.

  Svi su različiti, pa zašto dajemo ljudima iste tretmane? Naši režimi lečenja mogu se prilagoditi vašim potrebama. Bilo da je to hronični ili akutni bol (od artritisa do uganuća skočnog zgloba), rehabilitacija ili ublažavanje ukočenih i bolnih mišića.

PREPORUČENO OD STRANE DOKTORA I PROFESIONALNIH SPORTISTA.

Tehnologija zasnovana na dokazima kojoj možete verovati.

Ništa nam nije važnije od toga da iskusite benefites naše tehnologije, a takvi rezultati dolaze samo kroz testiranje i dokazane primere.

Zbog toga sarađujemo sa stručnjacima za medicinu, koristimo tehnologiju i nauku iz celog sveta i podstičemo testiranje i ispitivanja od strane spoljnih organizacija.

 • Stimulacija Perifernih Nerava

  PNS je u srcu načina na koji NuroKor Lifetech rešava bol. Isporukom terapeutskih električnih struja do nerava na ivici vašeg tela, možemo uticati na signale koji se prenose u vaš mozak i na to kako osećate bol.
  PNS takođe može pomoći u oslobađanju endorfina, hemikalija koje su prirodni lekovi protiv bolova.

 • Neuromuskularna Stimulacija

  NMS koristi terapijske električne struje da natera vaše mišiće da se kontrahuju. Zvuči jednostavno, ali ima mnogo aplikacija, uključujući i korišćenje od strane sportista za optimizaciju oporavka da bi potom povećali svoje performanse.
  Takođe može pomoći da „ponovno trenira“ mišiće i da pomogne kod problema sa mobilnošću, održava mišiće aktivnim i poboljšava cirkulaciju.

 • Mikrostrujna Stimulacija

  Upala je centralni deo procesa zarastanja, ali to ne sprečava da izaziva bol i druge probleme, posebno kada izmakne kontroli - samo pogledajte artritis i mnoga druga autoimuna stanja. Naš prepoznatljiv način lečenja MC2 je prikazan da pomogne u regulisanju upale i smanji rizik da ona izmakne kontroli.

Pogled u unutrašnjost naših proizvoda.

Imamo 3 glavna oblika elektroterapije. Prilagođavajući specifične parametre svakog od njih i kombinujući ih, kreiramo sopstvene jedinstvene programe lečenja i prilagođavamo ih specifičnim svrhama kao što je upravljanje bolom ili optimizacija oporavka mišića.